null

Cilësia

Kompania jonë është e çertifikuar për standardet e cilësisë dhe për respektimin e standardeve mjedisore. Aftësia për të prodhuar produkte cilësore e bën EVEREST IE lider në treg.

null

Risia

Ne përdorim teknologjinë më të mirë dhe më të fundit në prodhim dhe kjo na bën ne një nga shembujt më të mirë për përgjegjësinë ndaj mjedisit dhe riciklimit.

null

Besueshmëria

Në këto 25 vjet, ne besojmë se ndershmëria në biznes është çelësi i suksesit. Për ne besueshmëria do të thotë efikasitet, përmirësim i përvojës së klientit dhe domosdoshmëri qe ta bëjmë ambjentin tonë të punës sa më shumë të përshtatshëm dhe të kënaqshëm për punonjësit tanë.

EVEREST IE

Kompania EVEREST IE u krijua në vitin 1995 në Tiranë, në zonën më të madhe industriale në vend. Fillimisht investimi u bë për ambalazhet plastike fleksibël dhe më pas kompania zgjeroi aktivitetin e saj në zgjerimin e gamës së produkteve të tjera si paketimet industriale dhe disa produkte ushqimore dhe jo-ushqimore. Prodhimi është i certifikuar me ISO 9001 për standardet e cilësisë, dhe ISO 14001 për respektimin e standardeve mjedisore.

TE PËRGJEGJSHEM PËR MJEDISIN

KUALITET I GARANTUAR SIPAS STANDARTEVE

I APROVUAR DHE CERTIFIKUAR NGA BIODEGRADABLE

  • Albania, Tiranë
 • Rr.Industriale, Km.9, Kashar, Tiranë
 • info@everestie.com
 • Tel: (+355) 69 40 69 735
 • Fax: +355 42 40 7777
 • Korçë – Bilisht, Albania
 • Km. 22 Korçë – Bilisht, Devoll
 • info@everestie.com
 • Tel: (+355) 4 240 7777 / 9
 • Fax: +355 4 240 7778

EVEREST IE

Mirësevini në EVEREST IE

Ju lutemi na dërgoni me email pyetjet tuaja në lidhje me produktet tona. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë dhe EVEREST IE do të përdorë informacionin e dhënë për qëllime të shërbimit ndaj klientit.

[[[[]],[[]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right