Investim i ri në teknologjinë CO-Exstrusion

Teknologjia e CO-Exstrusion  për prodhimin me shumë shtresa të filmit të  polietilenit, konsiston në përdorimin e materialeve të ndryshëm në shtresa të ndryshme për një produkt me kosto dhe cilësi më të mirë. Për t’u nënvizuar është fakti se kjo teknologji në këtë fushë është shumë e zhvilluar në Evropë..Read More

Certifikimi ISO 9001

Kompania e re ETNA POLYMER u themelua në rajonin e Korçës ISO 9001: 2008 është zbatuar që nga viti 2008, si një qëndrueshmëri e konsoliduar e cilësisë dhe përgjegjësisë, përpara kërkesave në rritje të tregut për produkte cilësore MADE IN ALBANIA CSR  që nga viti 2007, kompania është një nga..Read More

Fillimi i Rrjetit te Shpërndarjes

Me qëllim që të jetë më pranë klientëve për të përmbushur të gjitha nevojat e tyre, kompania ka investuar për të ngritur një rrjet shpërndarjeje në qytetet kryesore, duke mbuluar kështu territorin e vendit me pakicë (shitje derë më derë). Shkoder, Kukës, Elbasan, Korçë, Fier dhe Gjirokastër, ndërsa Durrësi, Lezha..Read More

Haperisat e reja te prodhimit

Me rritjen e kërkesave të treguar, lindi nevoja e hapësirave të reja për t’iu pëgjigjur këtyre kërkesave ndaj kompania investoi në një zonë prej 7.000 m2, me departamentin e riciklimit të ndarë nga departamenti tjetër i prodhimit.Gjithashtu depot u organizuan sipas nevojës logjistike të departamentit të shitjeve, dhe më tej..Read More

Investime në teknologji të re për prodhim

Kompania investoi në teknologji për përfundimin e prodhimit, proceset kalojnë nëpër këto faza: Përpunimi i materialit për riciklim dhe prodhimi i lëndës së parë të ricikluar. Prodhimi i filmit plastik polietilenit nga lënda e parë ose ajo e ricikluar. Shtypja e filmit plastik në përputhje me parametrat e kërkuar nga..Read More

Eksportet e para ne vendet e Bashkimit Europian

Kompania filloi eksportet në Itali, dhe gjithashtu në vendet e tjera të rajonit si Greqi, Kosovë, Mal i Zi, Turqi, Francë, etj.Klientët tanë të eksportit janë kryesisht tregtarë të materialeve HORECA, institucione publike ose jopublike, me blerje direkte ose indirekte, prodhues mobiljesh, prodhues të produkteve themelore të hoteleve etj.Produktet kryesore..Read More