FILMI FIBER AUTOMATIK

Partnerët e duhur dhe të besueshëm për mbështjellësin tuaj
Asnjë keputje e filmit gjatë procesit të mbështjelljes. I pandalshëm: vendoseni dhe harrojeni!

Makineria e mbështjelljes është projektuar posaçërisht për të dy makinat gjysmë-automatike të mbështjelljes dhe makinat e para-shtrirë të mbështjellësve.

Cilësitë e kësaj familje produktesh jo vetëm që ofrojnë mbajtje të jashtëzakonshme të ngarkesës dhe qëndrueshmëri superiore të paletës, por edhe kursime të konsiderueshme të kostos për paletat dhe filmin.

Fibra Film Machine përbëhet nga katër (4) kategori kryesore:

për makineritë mbështjellëse gjysmë automatike me sistemin e tensionimit të frenave.

për makina mbështjellëse Power Pre Stretch me raport Pre Stretch deri në 180%

për makina mbështjellëse Power Pre Stretch me raport Pre Strech deri në 250%

për makineri ambalazhi me teknologji të përparuar me raport kredie deri në 350%

Ky film i zgjatur me cilësi të lartë mund të përdoret në një gamë

të gjerë aplikimesh, duke ofruar përfitime të tilla si:

  • Kosto me te uleta per palete ,deri ne 40% kursim
  • Stabilizim I shkelqyeshem te peshes se paletes
  • Strecim I lehte – Zberthim I lehte – Gjetje e lehte e buzes se Filmit
  • Skaje te Garantuara ndaj demtimeve – Rezistente kunder Carjeve
  • Bobina te Lehta – Miqesore per perdoruesin
  • Me pak material I perdorur – Me pak Mbetje
f101de39e326a9a048c2556c75b42370-removebg-preview

EVEREST IE

Ju lutemi na dërgoni me email pyetjet tuaja në lidhje me produktet tona. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë dhe EVEREST IE do të përdorë informacionin e dhënë për qëllime të shërbimit ndaj klientit.

[[[[]],[[]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right