FIBER FILM MANUALE

Strec Film i lehte ne perdorim.
Zero Keputje Gjate Procesit te Paketimit

Minimizoni koston tuaj per palete – Maksimizoni stabilitetin tuaj per palate

Fiber Film Manual është krijuar posaçërisht për aplikime manuale, për ta bërë të lehtë procesin e mbështjelljes së paletës. Ajo ofron qëndrueshmëri të lartë të ngarkesës së paletës, ndërsa kushton më pak se mbështjellësi i dorës së konkurrentëve për përdorim manual në treg.
Fiber Film Manual është dizajnuar ergonomikisht që të shtrihet dhe lëshohet lehtësisht. Ai gjithashtu ka peshë shumë më të vogël se filmi manual i zakonshëm dhe përdoruesi mund të mbështjellë një paletë më shpejt me më pak përpjekje

Fiber Film Manual perbehet nga tre (3) kategori kryesore:

Per Aplikime me Kerkese te Larte , Eshte Ekuivalente me Strec Film 23 mikron ose me te trashe

Per Aplikime me Qellime te Pergjithshme , Eshte ekuivalente me strec film 18 deri ne 22 mikron.

Per Aplikime te Lehta , Eshte ekuivalente me strec film 17 mikron ose me te holla.

Përzgjedhja e produktit manual të filmit me fibra për peshën e ngarkesës & Lloji i paletës:

Avantazhet kryesore te Fiber Film Manual:

  • Kosto me te uleta per palete ,deri ne 40% kursim
  • Stabilizim I shkelqyeshem te peshes se paletes
  • Strecim I lehte – Zberthim I lehte – Gjetje e lehte e buzes se Filmit
  • Skaje te Garantuara ndaj demtimeve – Rezistente kunder Carjeve
  • Bobina te Lehta – Miqesore per perdoruesin
  • Me pak material I perdorur – Me pak Mbetje
f101de39e326a9a048c2556c75b42370-removebg-preview

EVEREST IE

Ju lutemi na dërgoni me email pyetjet tuaja në lidhje me produktet tona. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë dhe EVEREST IE do të përdorë informacionin e dhënë për qëllime të shërbimit ndaj klientit.

[[[[]],[[]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right