FIBER FILM

Filma elastike të përforcuar me fibra
Zero demtim gjatë procesit të mbështjelljes

Reduktimi i mbeturinave – Siguria e ngarkesës

Fibra Film është një film unik me efekt të lartë të shtrirjes dhe me elemente përforcimi (fibra) që rrisin rezistencën ndaj grisjes. Ky film i forcuar gjate shtrirjes kombinon zgjatjen e lartë, rezistencën e jashtëzakonshme kunder keputjes dhe qëndrueshmërinë e shkëlqyeshme të paletës duke ofruar siguri të ngarkesës bazuar në Direktivat e BE 2014/47.
Krijuar për të zvogëluar në mënyrë dramatike sasinë e filmit të përdorur për të mbështjellë një paletë. Fibra Film është zgjedhja perfekte e minimizimit të kostos tuaj për paletë duke pasur kursime totale më të mëdha!
LLDPE (polietileni ose polietileni me densitet linear të ulët) është materiali bazë i përdorur gjerësisht në prodhimin e mbështjellësve. Qasja e patentuar dhe unike e Megaplast, transformon polietilenin (polietileni) në elemente përforcues (Fibrat) që rrisin shumë rezistencën ndaj grisjeve dhe përforcojnë ndjeshëm qëndrueshmërinë.
Fibra Film aplikohet në mbështjelljen e paletave të llojeve të ndryshme të ngarkesës dhe është i përshtatshëm nga mbështjellja me duar te makineritë e mbështjelljes plotësisht automatike. Përdorues miqësor për përdorim manual ndërsa shton më shumë vlerë në mbështjellëset me performancë më të lartë; ajo gjithashtu vjen me optikë të përsosur, riciklueshmëri 100% pa probleme gjatë procesit të mbështjelljes.
Fibra Film është një zgjidhje e shkëlqyeshme për paketimin e paletave. Përbërja e tij unike, e mbrojtur nga patentat, rrit qëndrueshmërinë gjatë procesit të paketimit. Për shkak të fleksibilitetit të filmit, ngarkesa mbrohet dhe paketa mund të transferohet në mënyrë të sigurt.

Pikat e forta

  • Të paktën 50% më pak mbetje plastike – 100% e riciklueshme – Më pak gjurmë CO2.
  • Ulni filmin e përdorur për të mbështjellë një paletë deri në 60% – Reduktimi i joproduktive
  • Ulni kostot duke minimizuar koston tuaj për paletë deri në 40%
  • Stabiliteti superior i paletës – Siguria e ngarkesës – Siguria e ngarkesës
  • Mbajtja e jashtëzakonshme e ngarkesës – forca optimale e mbajtjes
  • Rezistent ndaj lotëve – shtrirje (elasticitet) e lartë
  • Dizajn unik, roman & ergonomik
  • Patenta e mbrojtur

Fiber Film ofron një avantazh krahasues duke përmbushur nevojat dhe kërkesat e klientëve për mbështjelljen e filmave me shtrirje me kosto minimale dhe një ngarkesë të qëndrueshme.

Fiber Film ofron një avantazh krahasues duke kënaqur nevojat e klientëve dhe Markat Kryesore Familjare FILMI FILM

FILMI FIBER Markat me Kryesore

Aplikime Manuale

Aplikime Automatike

EVEREST IE

Ju lutemi na dërgoni me email pyetjet tuaja në lidhje me produktet tona. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë dhe EVEREST IE do të përdorë informacionin e dhënë për qëllime të shërbimit ndaj klientit.

[[[[]],[[]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right