QESE MBETURINASH

Lënda e Parë

 • HDPE
 • LDPE
 • MDPE
 • Origjinale/Ricikluar

Disa specifikime te qeseve te mbeturinave

 • Ne dispozicion nga 20 L deri ne 300 L
 • Ngjitje e shumefishte per ekstra cilesi
 • Me lidhese
 • E perforuar ose e mbivendosur ne rulon
 • Me arome
 • Ngjitje fundore te pershtatshme per mos-rrjedhjen e mbetjeve te lengshme

Ne prodhojme qeset e mbeturinave me opsionet e meposhtme

 • Printim I personalizuar deri ne 6 ngjyra baze
 • Me logo (Printim i personalizuar)
 • Transparente
 • Te gjitha Ngjyrat
 • ATe gjitha Madhesite dhe Trashesite
 • Ne rulon
 • Perdorimi I materialeve te ricikluar/te biodegradueshem/te biokompostueshem

Të gjitha produktet tona përmbajnë një substancë për biodegradimin në ambientet e jashtme
brenda 24-36 muajve.

EVEREST IE

Ju lutemi na dërgoni me email pyetjet tuaja në lidhje me produktet tona. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë dhe EVEREST IE do të përdorë informacionin e dhënë për qëllime të shërbimit ndaj klientit.

[[[[]],[[]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right