Everest IE - SHKALLET E SUKSESIT

2020
2020
2018
2018
2017
2017
2013
2013

Investim i ri në teknologjinë CO-Exstrusion

Teknologjia e CO-Exstrusion  për prodhimin me shumë shtresa të filmit të  polietilenit, konsiston në përdorimin e materialeve të ndryshëm në shtresa të ndryshme për një produkt me kosto dhe cilësi më të mirë. Për t’u nënvizuar është fakti se kjo teknologji në këtë fushë është shumë e zhvilluar në Evropë..Lexo më shumë

2012
2012
Rrjeti i mbledhjes së mbetjeve të riciklimit i konsoliduar

Rrjeti i mbledhjes së mbetjeve të riciklimit i konsoliduar

Paralel me rrjetin e shpërndarjes është një rrjet tjetër i fortë i mbledhjes dhe përzgjedhjes së materialeve polietileni për riciklimin, duke siguruar kështu jo vetëm një pjesë të lëndëve të para primare në vend, por gjithashtu duke dhënë një ndikim të rëndësishëm pozitiv në mjedis, një kush ky për të..Lexo më shumë

2010
2010

Fillimi i Rrjetit te Shpërndarjes

Me qëllim që të jetë më pranë klientëve për të përmbushur të gjitha nevojat e tyre, kompania ka investuar për të ngritur një rrjet shpërndarjeje në qytetet kryesore, duke mbuluar kështu territorin e vendit me pakicë (shitje derë më derë). Shkoder, Kukës, Elbasan, Korçë, Fier dhe Gjirokastër, ndërsa Durrësi, Lezha..Lexo më shumë

2008
2008

Certifikimi ISO 9001

Kompania e re ETNA POLYMER u themelua në rajonin e Korçës ISO 9001: 2008 është zbatuar që nga viti 2008, si një qëndrueshmëri e konsoliduar e cilësisë dhe përgjegjësisë, përpara kërkesave në rritje të tregut për produkte cilësore MADE IN ALBANIA CSR  që nga viti 2007, kompania është një nga..Lexo më shumë

2006
2006
Haperisat e reja te prodhimit

Haperisat e reja te prodhimit

Me rritjen e kërkesave të treguar, lindi nevoja e hapësirave të reja për t’iu pëgjigjur këtyre kërkesave ndaj kompania investoi në një zonë prej 7.000 m2, me departamentin e riciklimit të ndarë nga departamenti tjetër i prodhimit.Gjithashtu depot u organizuan sipas nevojës logjistike të departamentit të shitjeve, dhe më tej..Lexo më shumë

2004
2004

Eksportet e para ne vendet e Bashkimit Europian

Kompania filloi eksportet në Itali, dhe gjithashtu në vendet e tjera të rajonit si Greqi, Kosovë, Mal i Zi, Turqi, Francë, etj.Klientët tanë të eksportit janë kryesisht tregtarë të materialeve HORECA, institucione publike ose jopublike, me blerje direkte ose indirekte, prodhues mobiljesh, prodhues të produkteve themelore të hoteleve etj.Produktet kryesore..Lexo më shumë

2001
2001

Investime në teknologji të re për prodhim

Kompania investoi në teknologji për përfundimin e prodhimit, proceset kalojnë nëpër këto faza: Përpunimi i materialit për riciklim dhe prodhimi i lëndës së parë të ricikluar. Prodhimi i filmit plastik polietilenit nga lënda e parë ose ajo e ricikluar. Shtypja e filmit plastik në përputhje me parametrat e kërkuar nga..Lexo më shumë

1999
1999
Mbledhja dhe perzgjedhja e materialeve te riciklueshme

Mbledhja dhe perzgjedhja e materialeve te riciklueshme

Kompania ka investuar fort në një tjetër proces që eshtë ai i mbledhjes dhe përzgjedhjes së materialeve polietileni për riciklimi, duke siguruar kështu jo vetëm një pjesë të lëndëve të para primare në vend, por gjithashtu duke dhënë një ndikim të rëndësishëm pozitiv në mjedis, si një kusht i domosdoshëm..Lexo më shumë

1995
1995
Themeli i Everest IE

Themeli i Everest IE

E themeluar në 1995, EVEREST IE është kompania lider në Shqipëri që ofron ambalazhe  plastike fleksibël të cilësë së lartë. Produktet kryesore janë: Qese  të  personalizuara për supermarkete dhe aktivitete të tjera, qese plehrash me standarde të ndryshme dhe ngjyra të ndryshme, qese  për dyqane bukurie dhe aktivitete të tjera..Lexo më shumë