QESE MARKETI

Lënda E Parë

  • HDPE
  • LDPE
  • ORIGJINALE/RICIKLUAR

Ne prodhojme qeset e marketit me opsionet e meposhtme:

  • Printim I personalizuar deri ne 6 ngjyra baze
  • Me logo (Printim i personalizuar)
  • Transparente
  • Perdorimi I materialeve te ricikluar/te biodegradueshem/te biokompostueshem
  • Te gjitha Ngjyrat
  • Te gjitha Madhesite dhe Trashesite

Të gjitha produktet tona përmbajnë një substancë për biodegradimin në ambientet e jashtme
brenda 24-36 muajve.

EVEREST IE

Ju lutemi na dërgoni me email pyetjet tuaja në lidhje me produktet tona. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë dhe EVEREST IE do të përdorë informacionin e dhënë për qëllime të shërbimit ndaj klientit.

[[[[]],[[]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right