AMBALAZH I TERMOFORMUESHEM

Lënda e parë

 • LDPE
 • 100% ORIGINALE

Ne prodhojme film Ldpe te termoformueshem me opsionet e meposhtme:

 • Printim I personalizuar deri ne 6 ngjyra baze
 • Me logo (Printim i personalizuar)
 • Transparente
    • Te gjitha Ngjyrat
    • Te gjitha Madhesite dhe Trashesite
    • E vrimezuar
    • Mbrojtje ndaj rrezeve UV
    • Nje ose disa shtresore

Të gjitha produktet tona përmbajnë një substancë për biodegradimin në ambientet e jashtme
brenda 24-36 muajve.

EVEREST IE

Ju lutemi na dërgoni me email pyetjet tuaja në lidhje me produktet tona. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë dhe EVEREST IE do të përdorë informacionin e dhënë për qëllime të shërbimit ndaj klientit.

[[[[]],[[]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right