AMBALAZHE PER PROFILE ALUMINI

Lënda e parë

 • LDPE
 • ORIGJINALE/RICIKLUAR

Ne prodhojme ambalazhe per profile alumini me opsionet e meposhtme:

 • Printim Deri ne 6 Ngjyra
 • Me logo (Printim i personalizuar)
 • Transparente
   • Te gjitha Ngjyrat
   • Te gjitha Madhesite dhe Trashesite
   • Ne rulon
   • Perdorimi I materialeve te ricikluar
   • Mbrojtje ndaj rrezeve UV

Të gjitha produktet tona përmbajnë një substancë për biodegradimin në ambientet e jashtme
brenda 24-36 muajve.

EVEREST IE

Ju lutemi na dërgoni me email pyetjet tuaja në lidhje me produktet tona. Ju lutemi plotësoni të dhënat tuaja më poshtë dhe EVEREST IE do të përdorë informacionin e dhënë për qëllime të shërbimit ndaj klientit.

[[[[]],[[]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right