Teknologjia e CO-Exstrusion  për prodhimin me shumë shtresa të filmit të  polietilenit, konsiston në përdorimin e materialeve të ndryshëm në shtresa të ndryshme për një produkt me kosto dhe cilësi më të mirë. Për t’u nënvizuar është fakti se kjo teknologji në këtë fushë është shumë e zhvilluar në Evropë dhe në të gjithë botën