E themeluar në 1995, EVEREST IE është kompania lider në Shqipëri që ofron ambalazhe  plastike fleksibël të cilësë së lartë. Produktet kryesore janë: Qese  të  personalizuara për supermarkete dhe aktivitete të tjera, qese plehrash me standarde të ndryshme dhe ngjyra të ndryshme, qese  për dyqane bukurie dhe aktivitete të tjera tregtare, paketime për produkte ushqimore, paketime për lëndë të para industriale, film serë për disa qëllime, etj .